İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - Suatlar İlkokulu

May

İkinci dönem sosyal, kültürel ve akademik faaliyetler kapsamında okulumuzda 4. Sınıflar arası bilgi yarışması düzenlendi. Tatlı rekabet esintilerinin yaşandığı yarışmada  yarışan bütün öğrencilerimiz sınıflarını en iyi şekilde temsil ettiler. Kaybedenin olmadığı yarışmada öğrencilerimiz; bilgi, iş birliği, yardımlaşma, sabır, zamanı etkili kullanma, centilmenlik, rekabet... gibi pek çok değer kazandı. Öğrencilerimizi gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Büyük heyecana sahne olan yarışmayı 4/E sınıfı öğrencileri Yağmur Ulubay, Eslem Akbay ve Berat Miraç Tekeci’nin oluşturduğu takım birincilikle bitirdiler.

Yarışmanın hazırlanıp uygulanmasında emek veren sınıf öğretmenlerimiz Eren PAKKAN, Tülin ACAR ve Merve KARAKİRAZ hocalarımıza ayrıca teşekkür ederiz

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda coşku ile kutlandı. Çeşitli etkinliklerle kutlanan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı oldukça eğlenceliydi. Bayram gününde çocukların mutlulukları gözlerinden okundu

May

Okulumuz, Kahramanmaraş ili Pazarcık ilçesi Yumaklıcerit İlkokulu ile kardeş okul olmuştur.

Mrt

18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi Anma Programı 2-H Sınıf Öğretmenimiz Sevgi Çimendur tarafından hazırlanan gösteri ile idaremiz, veliler ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Başta Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere bu destana adını yazdıran tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz.

Kas

Okulumuzda afetlere hazırlık kapsamında deprem tatbikatı yapıldı. 10.00'da başlayan tatbikat hazırlanan çıkış planına uygun şekilde gerçekleştirilerek kısa sürede tamamlandı.

Ekm

2022-2023 Okul Aile Birliği Toplantısı üyelerimiz ve velilerimizin katılımı ile 28.10.2022 tarihinde okulumuzun konferans salonunda gerçekleştirildi.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladıkları program ile coşku içinde kutlandı.

Ekm

İlköğretim Haftası kutlamaları kapsamında okulumuzda düzenlenen program Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasip Turhan'ın katılımı ile gerçekleşti. Okul müdürümüz Fuat Özel'in konuşmasıyla devam eden programda öğrencilerimiz yeni eğitim öğretim yılını oyunlar ve gösteriler ile kutladı. Program Arnavutköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hasip Turhan'ın yeni eğitim öğretim yılı için iyi dilekleri ve okul zilini çalması ile sona erdi.

Ekm

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Seher Kılıç ve 4. Sınıf öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Mevlidi Nebi Haftası Kutlama Programı veli, öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile konferans salonumuzda gerçekleşti. Haftaya özel düzenlenen Peygamber Efendimize Mektup yarışmasını kazanan iki öğrencimize ödülleri Okul Müdürümüz Fuat Özel tarafından takdim edildi.