İSTANBUL / ARNAVUTKÖY - Suatlar İlkokulu

Suatlar İlkokulu

İslambey mahallesi Özbağ Sokak No18 Arnavutköy/İSTANBUL
Vizyon
İstiyoruz ki...Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için gerekli azami şartların sağladığını bilsin. İstedikleri zaman gelip öğrenme ortamlarını görsün.Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemini anlasın. İstiyoruz ki...Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki...Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın
Misyon
Biz öğrencilerimizin Milli Eğitimin Genel Amaçları ve Temel ilkeleri doğrultusunda yetiştirilmesi, her şartta başarıyı elde edebilecek özgüveni kendisinde gören ve buna göre davranabilen, Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız. Bunlara ilaveten milli, manevi, ahLâki, insani değerleri benimsemiş bireyler yetiştirmek.
Başarılar
2010-2011 Eğitim Öğretim yılında okulumuz öğrencilerinden Naci KARA Edirne Fen Lisesi´ni , Süleyman OKUMUŞ ise Arnavutköy Anadolu Lisesi´ni,2011-2012 Eğitim Öğretim yılında ise Gamze DÜZGÜN isimli öğrencimiz Kadıköy Anadolu Lisesi´ni kazanarak okulumuzun gururu olmuşlardır.
Öğretim Şekli :İLKOKUL
Ulaşım
Okulumuza gelmek için Arnavutköy merkez ilçesinden Suatlar dolmuşu veya İETT nin 36 İM otobüsü kullanılabilir.
İSLAMBEY MAHALLESİ ÖZBAĞ SK NO:18 ARNAVUTKÖY/İSTANBUL
İLE UZAKLIK 25 KM İLÇEYE UZAKLIK 4 KM